Helsingin Karhut etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Harraste Eteläinen. Joukkueeseen kuuluu 22 jäsentä ja kalenterissa on 45 tulevaa treeniä tai peliä.

Harrastekiekkojoukkue Helsingin Karhut etsii paria pelaajaa kaudelle 2017-2018. Plussaa jos pystyt pelaamaan pakkina ja hyökkääjänä, etkä turhia nupise vaikka pelipaikka tiuhaan vaihtuisikin. Jonkin näköinen kiekkotausta on suotavaa, mutta vielä taitojakin tärkeämpää on sitoutuminen, taistelutahto ja hyvä asenne yhdessä tekemiseen. Karhuissa ei kuitenkaan opetella luistelemaan tai sulatella 10 vuoden liikkumattomuuden aikana kertynyttä outokumpua.

Pelaamme liiton eteläisen alueen harrastesarjaa. Joukkueemme keski-ikä on n. 30, ikähaitari 24-40. Profiilimme on pikemminkin aktiivinen tsemppijengi kuin entisten pelimiesten taitava, mutta laiska höntsäporukka.

Joukkueemme on erittäin hyvähenkinen ja tiivis porukka. Treenien, sarjatoiminnan ja perinteisten saunailtojen lisäksi olemme mm. järjestäneet harjoitusleirejä Vierumäellä ja Kisakalliossa, fysiikkatreenejä, futista, 7-otteluita, värikuulasotaa ja ystävyysotteluita. Tähän toimintaan osallistuminen ei tietenkään ole pakollista, mutta on luonnollisesti suotavaa, että myös uusia pelaajia moiset aktiviteetit jollain tavalla kiinnostavat. Treenivuoromme on torstaisin Leppävaarassa klo 21.30-23. Kotipelivuoro on joka toinen lauantai Konalassa klo 19.30-21. Vuorolla treenataan silloin kun pelejä ei ole. Treeneissä on lähes aina hyvin porukkaa ja kaksi molaria. Jäätä on siis hyvin tarjolla!

Tervetuloa Suomen parhaaseen harrasteporukkaan!

Päävalmentaja: Juho, jjtalo(ät)gmail.com

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 19 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Helsingin Karhut: kokoonpano